Afbeelding

Promotiebureau Auxilium Promotie & Advies Amsterdam heeft een nieuwe 2e vestiging in Zwolle geopend.

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Auxilium Promotie & Advies breidt uit !

Promotiebureau Auxilium Promotie & Advies Amsterdam heeft een nieuwe 2e vestiging in Zwolle geopend.

De uitbreiding is een logisch gevolg van het landelijke succes van Auxilium Promotie & Advies. Auxilium Promotie & Advies is vanuit Amsterdam al sinds 1989 actief en is inmiddels uitgegroeid tot een van de best opererende full service promotie bureaus in Nederland. Een bureau dat naast ondersteuning in promotionele activiteiten ook een betrouwbare partner is op het gebied van o.a. hospitality, sales activaties en event ondersteuning.

Zwolle

Het hoofdkantoor van Auxilium is gevestigd in Amsterdam en nu dus een 2e vestiging in Zwolle.

Auxilium ziet de stad Zwolle als het portaal naar Oost en Noord Nederland, waardoor Auxilium in staat is nog meer service te bieden in belangrijke steden als Groningen, Leeuwarden, Lelystad, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. Omvangrijke plaatsen waar veel plaats vindt op zakelijk gebied. Met de vestiging in Zwolle is Auxilium in staat om nog effectiever en kostenbesparender haar services aan te bieden. Door de kortere afstand is snel overleg met de klant mogelijk. Ook heeft Auxilium de mogelijkheid om bewezen concepten in de Randstad in deze regio uit te rollen.

Extra werkgelegenheid

Dave Rijkse, sinds vorig jaar manager van de werkmaatschappij Target Questions Onderzoek & Analyse van de Aux Fieldmarketing Groep zal de dagelijkse leiding van Auxilium Zwolle op zich nemen.

Rijkse geeft aan dat de uitbreiding zeker zal zorgen voor meer werkgelegenheid in Zwolle en omgeving. In alle grote steden rondom en in Zwolle zelf wil Auxilium Zwolle een bestand van flexibele werknemers opbouwen voor promotionele acties. Daarnaast geeft Rijkse aan dat de focus zal liggen op het zoeken van de samenwerking en partnership met het bedrijfsleven, evenementenbranche maar ook (semi) overheid.

AFMG

Auxilium is onderdeel van de Aux Fieldmarketing Group (AFMG). Fieldmarketing is een breed begrip en bestrijkt veel verschillende, uiteenlopende en aanvullende disciplines. Disciplines die een aparte focus vereisen. AFMG houdt hier in haar organisatiestructuur rekening mee. Naast promotiebureau Auxilium Promotie & Advies bestaat AFMG uit de volgende bedrijven:

  • BEUQ! Flex Recruitment: voor werving, selectie, training en payrolling van flexwerkers
  • BagOffice: voor de totale verzorging van goodiebags.
  • Target Questions: marktonderzoek door middels van enquêtes en audits.
  • Brand Gear: unieke promotie en sales units, kiosks en trailers

Internationaal

Auxilium Promotie & Advies is internationaal partnervan the Staffing Collective: een wereldwijde groep van gespecialiseerde promotie- en event bureaus.

Auxilium Zwolle is per 1 juli 2017 in Zwolle gevestigd aan de Assendorperdijk 1 !

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13