Afbeelding

Pluvier Beweegzorg en Advies | Gratis intake tijdens de zomervakantie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Veel mensen kampen met onbegrepen pijnklachten van de rug, nek of schouders. Ze hebben verschillende therapeuten bezocht en zijn ook wel onderzocht in het ziekenhuis. Ik zie geregeld mensen bij wie dit niets opgeleverd heeft.

De orthomanuele geneeskunde is een bijzondere en unieke vorm van manuele therapie waarbij eerst gekeken wordt naar de beweeglijkheid van het bekken en de wervelkolom. Vaak zit daar het probleem. Door middel van zachte druk op het bekken en de wervels kan de beweeglijkheid worden verbeterd en daardoor verdwijnen de meeste pijnklachten. De orthomanuele geneeskunde wordt gerekend tot de alternatieve geneeswijzen. Dat gegeven en het feit dat de kosten vaak maar deels worden vergoed, werpt voor veel mensen een drempel op om eens naar een orthomanueel arts te gaan. Ik bied tijdens de zomervakantieweken een gratis intake aan. Ik inventariseer de klachten en doe onderzoek. Ik kan dan meteen uitleggen hoeveel behandelingen ik denk nodig te hebben om de klachten aan te pakken. Meestal is dit niet meer dan 4. Daarna kijk ik of aanvullend nog andere therapie nodig is, bijvoorbeeld fysiotherapie, om het herstel te helpen bevorderen. Ik ben een groot voorstander van complementaire zorg en werk intensief samen met verschillende praktijken.

Hebt u andere klachten, zoals een hielspoor, pijn in de knie of heup, last van een tenniselleboog, carpaaltunnelsyndroom, whiplash of migraine? Ook die klachten behandel ik geregeld.

Kijk voor het maken van een afspraak op de website:
http://www.pluvier-beweegzorgenadvies.eu
of bel met 06 – 2095 3095

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden