Afbeelding

Ron Jans laat jong talent warmlopen voor de zorg

Algemeen

ZWOLLE - Driezorg begint een wervingscampagne om ‘nieuwe spelers in de zorg te vinden’. Dat is nodig om (nog) meer studenten warm te laten lopen voor de zorg. De organisatie is er in geslaagd om Ron Jans vast te leggen als belangrijke pion in deze campagne. De oud-trainer van PEC Zwolle werkt graag mee.

Driezorg: “Na goede ervaringen met Driezorg met betrekking tot de zorg voor zijn vader werkt hij graag mee. Ook draagt hij de ouderenzorg een warm hart toe en vindt werken in de ouderenzorg dankbaar werk. Hij zegt hierover: “Je geeft al die hulp en vriendelijkheid en daar krijg je zoveel voor terug. Je bent als verzorgende of huishoudelijke hulp ook het aanspreekpunt en dat waarderen ouderen.” Ron is wel een beetje de held van Zwolle. Zelf ziet hij dat niet zo. “Als je werkt met mensen en je helpt ze, dan ben je pas een held. Of je nu leraar bent of in de zorg werkt”.

De wervingscampagne omvat onder meer een interview met Ron Jans op papier en beeld , advertenties, flyers/posters en een speciale webpagina waar vacatures en filmpjes te vinden zijn: www.driezorg.nl/spelersindezorg. Ook via social media zal Driezorg het nodige delen. De campagne gaat door tot na de zomer. Met deze campagne hoopt Driezorg nieuwe sterspelers te vinden voor haar zorgteams.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59