Afbeelding

ByOni opent de deuren op Het Eiland

Partnerbijdrages

ByOni, het modelabel uit Friesland, heeft haar deuren geopend op een nieuwe verfrissende locatie. Na een klein jaar aanwezigheid in de Diezerstraat is de ByOni-winkel sinds kort te vinden op Het Eiland 7 in Zwolle.

Evenals de andere ByOni-winkels, voert de vestiging Zwolle exclusief het assortiment van het eigen merk. Het merk bestaat uit stijlvolle dameskleding, accessoires en schoenen en is ontworpen door modeontwerpster Moniek Miedema. De collecties zijn kleurrijk, elegant, tijdloos en heel draagbaar in de maten 34 tot en met 48. Klanten worden in de zesde winkel van ByOni geadviseerd door de bevlogen, enthousiaste maar vooral deskundige Judith en Jeannette.

Het pand van ByOni Zwolle zit tussen Appel & Ei en de mixstore Pistache in het winkelgebied Het Eiland. Binnen Het Eiland kunnen klanten genieten van uiteenlopende winkels met fashion, muziek, kunst, food en meer. De locatie vlak aan de stadsmuur geeft een goed uitgangspunt om cultuur te snuiven en mee te doen aan de activiteiten van Het Eiland.

Highlight van deze buurt is Waanders In de Broeren waar bezoekers van de binnenstad terechtkunnen voor een fantastische lunch en het laatste boek of tijdschrift. Parkeren kan letterlijk om de hoek bij Q-Park onder Het Eiland.

ByOni Zwolle

Het Eiland 7

8011 XR Zwolle

(038) 457 97 22

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 3 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert met foto's uit vergeten oorlogen in Stadkamer Algemeen 3 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 5 uur geleden