Informatieavond bij Landstede MBO

Partnerbijdrages

Landstede MBO in Zwolle heeft voor dinsdag 29 augustus een informatieavond georganiseerd voor leerlingen die nog geen keuze hebben gemaakt voor een vervolgopleiding en die op zoek zijn naar een opleiding met toekomst.

Van 18.00 tot 20.00 uur zijn ze van harte welkom op de locatie Dokterspad 2 (tegenover het Isala ziekenhuis). Hier zijn alle Landschappen en opleidingen die in Zwolle worden aangeboden aanwezig. Alle overige Landstede-locaties in Zwolle zijn gesloten.

De opleidingen van de volgende Landschappen zijn present: Gezond & Wel, Handel & Commercie, ICT & Technologie, Mooi & Mode, Office & Management, Onderwijs & Opvoeding, Sport & Bewegen, Transport & Logistiek, Veilig & Beschermd, Vormgeving & Entertainment en Vrij & Gastvrij. Interesse in ‘groene’ opleidingen? Kom dan naar de informatieavond op de Zwolsestraat 63a in Raalte.

Op de website van Landstede MBO staat meer informatie (www.landstedembo.nl). Hier kan men zich ook aanmelden voor de informatieavond. Bel voor informatie of een afspraak met de studieloopbaanadviseurs met het gratis infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren).