Afbeelding
Henry Dijkman

Wensink Lease wordt nieuwe naamgever van businessclub PEC Zwolle

Partnerbijdrages

Wensink Lease is de nieuwe naamgever van de businessclub van PEC Zwolle. Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen, PEC Zwolle-Roda JC, openden Erik van Gils (directeur Wensink Lease) en Joost Broerse (commercieel directeur PEC Zwolle) de Wensink Lease lounge officieel.

Beide partijen gaan een brede en nauwe samenwerking aan, waarbij de naamgeving van de grote businessclub op de eerste etage van het MAC3PARK stadion centraal staat. In de Wensink Lease lounge komen veel ondernemers uit Zwolle en omstreken bij elkaar tijdens de thuiswedstrijden. De samenwerking is een logisch gevolg op de bestaande mobiliteitssamenwerking tussen PEC Zwolle en Wensink Mercedes-Benz, waarbij Wensink Lease de diverse auto’s van spelers, trainers en het management van PEC Zwolle via een leaseovereenkomst tot stand heeft gebracht.

Van Gils is erg content met de sponsorsamenwerking en de naamgeving van de businessclub in de Wensink Lease lounge. “PEC Zwolle is het spectrum op het vlak van zakelijk netwerken in de regio Zwolle. Onze visie: het beheren van een volledig gamma middels operational lease, waarbij ondernemers maximaal profijt hebben van de voordelen op het vlak zakelijke mobiliteit, matcht prima met de vraagstukken van alle ondernemers. In de Wensink Lease lounge laten wij ondernemers uit Zwolle en omstreken graag met elkaar netwerken. Met deze doeltreffende samenwerking in een omgeving van dynamische bedrijven timmeren wij als mobiliteitsoplosser nóg verder aan de weg. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en gezamenlijke successen.”