Afbeelding

Vanaf 4 september gaan we weer dansen!

Cultuur

Hou je van dansen en bewegen?Wil je ontspanning in je hoofd en in je lijf? Zoek je verbinding met jezelf en de ander? Wil je vrij en zonder pasjes bewegen op wereldmuziek? Wil je plezier ervaren in net moment?

KOM NAAR BIODANZA een systeem voor persoonlijke groei. Biodanza betekent ' dans het leven'. Biodanza is een wetenschappelijk onderbouwd systeem met eenvoudige oefeningen op mooie gevarieerde muziek uit heel de wereld. Je wordt uitgenodigd te bewegen, afwisselend actief en ontspannend, individueel of in contact met anderen. Je hoeft niets te kunnen, we leren geen pasjes. Elke dans dans je op je eigen wijze zoals jij je voelt in dat moment. In Biodanza hoef je niet te veranderen, je bent al oké. Het enige wat verandert is dat je anders, blijer en vrijer naar jezelf en de wereld gaat kijken.

Je bent welkom op de maandag in buurtcentrum de Bolder, in de Aa-landen. We starten om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30. Op maandag 4 september is weer de eerste les van het nieuwe seizoen. Graag even contact met ons opnemen als je wilt meedoen met een proefles. Voor meer informatie kan je gerecht op www.biodanzainzwolle.nl TOT DANS

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 18 apr, 11:09
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43