Afbeelding
Eigen foto

Ciro Perrino speelt op cultuurschip Thor

Algemeen

BINNENSTAD - De Italiaanse multi-instrumentalist Ciro Perrino (1950) verzorgt op zondag 10 september een concert op cultuurschip Thor.

Perrino componeert neoklassieke, meditatieve muziek, intiem van sfeer en puur ontspannend volgens kenners. Op dit moment creëert hij een muzikale trilogie gewijd aan de magie van de piano. Hierin verschenen inmiddels twee albums: Piccole ali nel vento en Back home. Zijn begeesterende werken bieden mensen in hun hectische leven een houvast om de rust in zichzelf terug te vinden of misschien wel voor het eerst te ontdekken. Op 8, 9 en 10 september geeft Ciro in Nederland drie pianoconcerten, achtereenvolgens in Haarlem (Lutherse Kerk, 20.00 uur), Bilthoven (De Woudkapel, 20.00 uur) en Zwolle (cultuurschip Thor, 14.30 uur). Zie voor uitgebreide informatie en reserveringen www.ciroperrino.nl. Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht aan de Pletterstraat.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 22 uur geleden