Afbeelding
Eigen foto

Verkoopklaar - verliefd - verkocht

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM - Verkoopstylist en woningfotograaf Corine Knol is onlangs gestart met haar bedrijf ‘mooi van tHUIS’. Ze wil haar jarenlange passie voor interieur en fotografie inzetten voor huiseigenaren in de regio die hun huis goed willen presenteren voor de verkoop. Met haar adviezen maken zij hun woning optimaal verkoopklaar voor een vlotte verkoop én de beste prijs.

Met de hulp van mooi van tHUIS krijgen verkopers de kans hun huis uitnodigend te presenteren. Voor een goede woningpresentatie is meer nodig dan opruimen, taart bakken of het neerzetten van verse bloemen. Als verkoopstylist kijkt Corine objectief naar de woning, samen met de verkoper neemt ze elke ruimte onder de loep en aan de hand van een uitgebreid adviesrapport gaat men aan de slag. Denk daarbij aan kleine klussen en een optimale indeling van de ruimtes. Het is de bedoeling dat het interieur het huis versterkt, om de kosten beperkt te houden gebruikt Corine de meubels en de accessoires die in de woning aanwezig zijn. Zij plaatst deze zo dat de diverse kamers goed tot hun recht komen. Haar kernwoorden daarbij zijn: licht, lucht en ruimte.

Het uiteindelijke resultaat is een huis waarin de aandacht gaat naar de pluspunten. Een woning die aantrekkelijk is voor de doelgroep, een woning waar kijkers verliefd op worden, een woning die positief opvalt in het totale woningaanbod. Kortom: een uitnodigende woning die goed verkocht wordt.

Kijk voor meer informatie op www.mooivanthuis.nl

mooi van tHUIS is ook te volgen op Instagram: www.instagram.com/mooivanthu