Afbeelding

Kinderen starten het nieuwe schooljaar met weerbaarheidstraining

· leestijd 1 minuut Algemeen

Jaleesa Kodden van Movemental.nu gaat volgende maand weer starten met een unieke weerbaarheidstraining voor kleine groepen kinderen van 7-12 jaar. Aanmelden voor de training die gegeven wordt bij Wijkcentrum Bestevaer in de wipstrik, is nog mogelijk.

Mentaal weerbaarder worden

“ieder kind zou toch met zelfvertrouwen naar school moeten kunnen?” aldus Jaleesa. In de weerbaarheidstraining van Movemental.nu leren de kinderen met Jaleesa Kodden meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, ze krijgen handvatten mee hoe ze voor hunzelf kunnen opkomen en leren sterk in hun schoenen te staan. Ook het omgaan met negatieve emoties is een belangrijk onderdeel in deze training. “Emotioneel, sociaal en fysiek. Deze drie nauw samenhangende componenten versterken samen je mentale weerbaarheid.”

Unieke methode

Tijdens deze unieke training in weerbaarheid, gaan kinderen op een speelse en positieve manier hun weerbaarheid vergroten. Jaleesa maakt gebruik van zelfverdediging en verschillende spelvormen. Dit maakt dat de training naast leerzaam ook erg leuk is en goed aansluit bij kinderen.

Zichtbaar resultaat

Jaleesa is gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen. Ze is onder andere werkzaam als weerbaarheidstrainer op basisscholen en als individuele weerbaarheidscoach. Bovendien heeft ze zelf een achtergrond in de vechtsport. Deze unieke combinatie tussen persoonlijke passie én psychologische kennis draagt ongetwijfeld bij aan het succes van de cursus. Jaleesa: “Het is keer op keer fantastisch om te zien wat zo’n cursus met kinderen doet. Na afloop van de cursus verdwijnt onzekerheid naar de achtergrond en assertiviteit en zelfvertrouwen krijgen de ruimte. En het mooie is dat ook ouders dit terugzien.”

Ook uw kind is welkom!

Vanaf september gaat de 10-delige training van start op de dinsdag of vrijdagmiddag.

Uw zoon of dochter (van 7 t/m 12 jaar) aanmelden? Vrijblijvend informatie aanvragen? Neem contact op met Jaleesa Kodden via +31 (0)6 30 83 49 50 of jaleesa@movemental.nl of kijk op de website www.movemental.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37