Vocal group On-Cue zoekt nieuwe zangers

Cultuur

Houd je van zingen en lijkt het je leuk om dat samen met een groep leuke mensen te doen? Kom dan kennismaken met vocal group On-Cue! We hebben momenteel in alle stemgroepen plek. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens onze open avond op maandag 11 september om 20.00 uur in De Werkschuit, Rijnlaan 200 in Zwolle.

On-Cue is een enthousiaste, gezellige en gedreven vocal group met zo’n 20 leden o.l.v. dirigente Eline Geerdink. On-Cue zingt vier- tot zes stemmig en vaak a capella. Het repertoire is heel divers: van bekende popsongs tot swingende latin en jazz classics van bekende artiesten zoals Sia, Michael Bublé, Stevie Wonder en Earth, Wind & Fire. We treden met regelmaat op in en rondom Zwolle en vinden het dan leuk om de nummers te ondersteunen met choreografie.

Bij On-Cue hebben we er veel plezier in om samen muzikaal iets moois neer te zetten. Artistieke kwaliteit en inzet staan daarbij hoog in het vaandel. We zoeken daarom enthousiastelingen met zangervaring die net zo gedreven zijn. Interesse? Opgeven voor de open avond kan via het contactformulier op onze website www.on-cue.nl/contact. Bellen of whatsappen kan ook via 06 155 933 71.

Meer informatie: www.on-cue.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen gisteren
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37