Ondaan naar PEC Zwolle, Reijnders vertrekt naar AZ

Sport

ZWOLLE - PEC Zwolle heeft Terell Ondaan per direct aan de selectie toegevoegd. De 23-jarige rappe buitenspeler, die zowel op de linker- als rechterflank uit de voeten kan, tekent in eerste instantie een verbintenis van een seizoen, met een optie voor een langer verblijf.

In het verleden speelde Ondaan voor Telstar, Willem II en Excelsior en kwam hij uit voor enkele vertegenwoordigende jeugdelftallen.

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: "Met de komst van Terell krijgt onze gehele aanval meer mogelijkheden. Het is een snelle, explosieve speler met een goede actie en voorzet. Aangezien een transfer van Terell naar Turkije anders is uitgepakt, kregen wij nu de gelegenheid hem vast te leggen. Hij voegt zich per direct bij onze selectie."

Reijnders naar AZ

PEC Zwolle heeft niet lang kunnen genieten van Tijani Reijnders. De zoon van oud-eersteelftalspeler Martin Reijnders, de huidige trainer van CSV '28, maakte zijn debuut in de eerste wedstrijd tegen Roda JC en is nu gestrikt door AZ. Reijnders doorliep de jeugdopleiding bij FC Twente en maakte vervolgens de overstap van CSV Apeldoorn. Daar werd hij opgepikt door PEC Zwolle.