Alice Klooster (35) op weg naar haar derde plek naast de latere winnaar Rosanne Reijne (31) van Stepteam High Level.
Alice Klooster (35) op weg naar haar derde plek naast de latere winnaar Rosanne Reijne (31) van Stepteam High Level. Machiel Steenbergen

Goede vorm voor stepper Machiel Steenbergen in aanloop naar NK

Sport

DEVENTER - Stepteams Selles Kamperzeedijk en Zwolle hebben zaterdag succesvol deelgenomen aan een puntenklassementwedstrijd op Wielerbaan Keizerslande. Onder goede weersomstandigheden, met een kleine bries, werden drie wedstrijden verreden met afstanden van 5, 10 en 15 kilometer. De punten van de afzonderlijke wedstrijden werden opgeteld om tot een eindklassement te komen.

Machiel Steenbergen van Stepteam Zwolle werd afgetekend eerste bij de Heren Senior. Bij de wedstrijden over 5 en 10 kilometer reed hij in het peloton, maar meteen bij de start van de afsluitende 15 kilometer zette hij de toon door alles en iedereen achter zich te laten en deze race met overmacht te winnen. Om zijn uitstekende vorm te onderstrepen won hij ook nog de afsluitende afvalrace, die gewoon voor de lol werd verreden.

Johan Klooster en zijn zus Alice van Stepteam Selles Kamperzeedijk legden beslag op respectievelijk de eerste plaats Heren Cadet en derde plaats Dames Senior.

Stepvereniging West Overijssel richt de blik nu op het NK Individueel dat zaterdag 16 september wordt verreden op Kamperzeedijk. Dit is de afsluitende wedstrijd van de Kickbike Cup en na afloop worden dus ook de winnaars van de landelijke stepcompetitie geëerd.

 Johan Klooster van Stepteam Selles Kamperzeedijk voert hier het peloton aan in de afvalrace. In tweede positie rijdt Machiel Steenbergen van Stepteam Zwolle.
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 5 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 23 uur geleden