Afbeelding
Eigen foto

Verstoppertjes Arena komt terug bij Sportpark Marslanden

· leestijd 1 minuut Algemeen

MARSLANDEN - De Nationale Sportweek wordt dit jaar van 9 tot en met 17 september gehouden. In het teken van deze week laat Sportpark Marslanden de Verstoppertjes Arena terugkomen.

De Verstoppertjes Arena staat er van 12 tot en met 22 september. De arena wordt opgebouwd op het handbalveld aan de Hyacinthstraat 66. Iedereen die wil komen meespelen, is welkom. Op dinsdag 12 september wordt het Zwols Kampioenschap Verstoppen gespeeld voor verschillende leeftijdscategorieën. Er worden teams gevormd van vijf personen. Van 15.30 tot 17.00 uur spelen maximaal acht teams van de basisschool (groep zes tot en met acht). Van 18.30 tot 20.00 uur komen maximaal acht teams jongeren van twaalf tot en met 18 jaar) aan bod. Eveneens maximaal acht teams volwassenen van achttien jaar en ouder spelen van 20.00 tot 21.30 uur. Maximaal vijftig personen spelen tot slot van 22.00 tot 23.00 uur Hide & Seek in the dark met Black Lights.

Belangstellenden kunnen deelnemen in een team van minimaal vijf personen, een aantal meer is ook mogelijk. Deelname kost 5 euro per team. Ze strijden met verschillende teams in de Verstoppertjes Arena om de titel ‘Zwols Kampioen Verstoppen’. Het doel is om punten te verzamelen, maar uiteraard niet om gevonden of gesnapt te worden. Andere teams houden de ontwikkelingen in de gaten via tv-schermen en met behulp van walkie talkies. Aanmelden kan via www.nationalesportweekzwolle.nl.

Het is ook weer mogelijk om de Verstoppertjes Arena te reserveren op een eigen gewenst moment tussen 13 en 22 september. Dit kost 15 euro per uur, per groep van 25 personen. Hier krijgt men spelleiding bij, drinken voor de deelnemers, begeleiding en een groepsfoto. Er kunnen verschillende varianten worden gespeeld zoals ‘Tien tellen in de rimboe’, ‘Omgekeerd verstoppertje’ en ‘Stip Verstoppertje’. De arena wordt opgebouwd met allerlei obstakels. Hierbij valt te denken aan badkuipen, tonnen, meubels, archiefkasten, autobanden, pallets en matrassen.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13