Afbeelding

Winkelcentrum Zwolle-Zuid houdt buurtbarbecue

Partnerbijdrages

Bezoekers van winkelcentrum Zwolle-Zuid kunnen op vrijdagavond 8 september tussen 17.00 en 20.00 uur genieten van een heerlijk evenement.

Ze maken kennis met de horeca- en vers-ondernemers van Zwolle-Zuid. Het belooft volgens hen een smaakvolle zomeravond te worden met ‘barbecue’ als thema. Iedereen kan proeven en genieten van muziek en entertainment, waaronder een vuurshow. Verder kan men gratis meedoen met een culinaire kinderactiviteit.

Tijdens deze culinaire reis kan men, bij de verschillende kraampjes op het centrale plein in het winkelcentrum, lekkere barbecue gerelateerde hapjes proeven en kopen voor zachte prijsjes. Zo kan men tevens kennismaken met de horeca- en vers ondernemers van Winkelcentrum Zwolle-Zuid. Onder andere Harry de Smaakspecialist, Keurslagerij Meat & Meals, Gall & Gall, Vishandel Theo Muys, Brasserie het Hart van Zuid, Domino’s Pizza en Albert Heijn presenteren zich tijdens deze dag. Maar ook de Zwolse brasserie Hofvlietvilla is van de partij om heerlijke gerechtjes te maken.

Op het Kids Culinair Terras kunnen de kinderen hun culinaire talenten ontwikkelen en gratis meedoen met de culinaire activiteit ‘barbecue fruitspiesjes maken’. Daarnaast is er een spectaculaire vuurshow en mag een akoestische band natuurlijk niet ontbreken voor de juiste muzikale zomeravond-sferen.

De culinaire markt is geopend tot 20.00 uur. Maar men kan gerust nog een uurtje langer blijven borrelen in een gezellige muzikale sfeer. Winkelcentrum Zwolle-Zuid heeft met ruim 55 winkels onder één dak een zeer compleet aanbod. Parkeren is gratis.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden