Open les bij PeperDus theatersport

donderdag 7 september 2017 0:00

Zin in improviseren? PeperDus heeft ruimte voor nieuwe leden!
Daarom houden we op 3 oktober een open lesavond.
Tijdens de open lesavond ga je meedoen en kun je ervaren of theatersport bij je past.

Theatersport is improvisatietheater. Ter plekke wordt bedacht wat er gespeeld gaat worden, aan de hand van vaststaande games en spelvormen. (Denk hierbij aan de Lama’s en De Alpaca’s en de Grote Improvisatieshow). PeperDus is een enthousiaste en gezellige groep theatersporters, die wekelijks traint op dinsdagavond. De lessen worden deels gegeven door professionele docenten die focussen op verschillende thema’s. Spelplezier staat hierbij voorop, maar daarnaast is er ook veel aandacht naar verbetering van de spelvaardigheden en de onderlinge samenwerking van spelers. Per jaar zijn er een aantal wedstrijden (uit en thuis) die we voor publiek spelen en we sluiten het jaar af met een speciaal theaterproject.

Heb je ervaring dan is dat is fijn, maar natuurtalenten met passie voor theatersport en durf om te improviseren zijn ook welkom. En natuurlijk is de wederzijdse klik belangrijk.

De open lesavond is gratis toegankelijk en wordt gehouden op de vaste trainingslocatie, de gymzaal van basisschool het Mozaïek te Zwolle (ingang door het hek aan de Zonnebloemstraat). Dinsdagavond 3 oktober, 20.15 uur. Aanmelden is wel verplicht: info@peperdus.nl.