Theatercursus en opleidingsklassen: volg theaterles bij de jeugdtheaterschool Zwolle!

Cultuur

Jeugdtheaterschool Zwolle start het nieuwe seizoen.

Wanneer je op een podium staan een uitdaging vindt, wanneer je bereid bent om je in te spannen voor een nog mooier eindresultaat, dan bied de Jeugdtheaterschool Zwolle je alle ruimte om te schitteren.

Dit seizoen start de reguliere jaarcursus voor 8 t/m 12 jaar en 12 t/m 17 jaar. Een jaar lang theaterlessen en toewerken naar een mooie eindvoorstelling.

De opleidingsklassen-theater zijn voor 9 t/m 13 jaar en 14 t/m 21 jaar: acteerlessen voor kinderen en jongeren die de podiumkunst bovengemiddeld interessant vinden. Nieuw dit jaar zijn de danslessen: voor de jongsten (4-7) klassiek ballet en voor de oudere kinderen (8-12) theaterdans. Theaterlessen voor 4 t/m 6 jarigen staat eveneens nieuw op het programma.

Er wordt les gegeven in Zwolle-Zuid, Stadshagen, Assendorp en Zwolle-Centrum.

In de week van 18 tot en met 23 september zijn er kennismakingslessen voor onze theatercursussen en de lessen theaterdans & Ballet. Op zaterdag 23 september zijn de audities voor de opleidingsklassen in het Papenstraattheater. Informatie over locaties, tijden, kosten en opgeven voor de kennismaking kan via de website jeugdtheaterschoolzwolle.nl.