Afbeelding
Tennekes

Jeffrey de Nooijer keert terug bij KHC

Sport

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN/ZWOLLE – Jeffrey de Nooijer gaat dit seizoen toch niet spelen voor Zwolsche Boys. De spits zou verkassen naar de Zwolse derdeklasser, maar heeft besloten om toch bij KHC te blijven.

KHC heeft ook dit jaar een niet al te brede selectie. Het wegvallen van de gestopte Lesley de Munnik en de geblesseerd geraakte Marco Stegeman bracht KHC in een lastig parket. Er werd contact opgenomen met Jeffrey de Nooijer. Die besloot uiteindelijk KHC de helpende hand toe te steken. De Nooijer speelde nog geen officiële wedstrijd voor de Zwolse derdeklasser en mag daarom voor KHC uitkomen. "Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer van Zwolsche Boys (red. Jan Verheijen) en die zei tegen me: ‘Dat moet je doen’. Ik wilde lager voetballen, maar dat is eigenlijk niets voor mij."

Bij Zwolsche Boys had De Nooijer te maken met enorm veel concurrentie. “Maar ik wilde de concurrentiestrijd best aangaan. Daar ging het niet om. Ik heb een goed gevoel bij KHC en wil de club helpen. Ik wil wat terugdoen voor wat ze voor mij hebben gedaan.”

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59