Afbeelding

Sportief Ontspannen met Tai Chi

Algemeen

Elke donderdagochtend mindful in actie met Tai Chi:
Maak kennis met de diversiteit van tai chi in deze afwisselende Basistraining.

Ervaar de zachte kracht van Tai Chi en leer hoe je de verschillende principes in je dagelijks leven kunt gebruiken voor een bewuster leven met meer ontspanning.

De van oorsprong Chinese krijgskunst, wordt nu vooral gebruikt om de gezondheid te verbeteren. Je ontwikkelt innerlijke kracht, meer energie, het houd je soepel en jong en het vermindert pijnklachten.

In taichi bewegen we langzaam en met aandacht. In deze lessen geen lange of ingewikkelde vormen, maar maak je kennis met verschillende kanten van tai chi.

De focus ligt op het ervaren en eigen maken van de taichi-principes en daarvoor gebruiken we verschillende (adem) oefeningen. Sommigen meer verwant met de krijgskunst, soms meer meditatief en zo nu en dan zullen we ook gebruik maken van stokken. Altijd aangepast aan jouw mogelijkheden; intensief en krachtig of juist klein, eenvoudig of soms zelfs zittend. Ontdek hoe jij je bewegingsmogelijkheden kunt vergroten.
Je ontwikkelt focus en rust, je ademhaling verdiept, coördinatie en evenwicht verbeteren en er ontstaat meer soepelheid.

Meld je aan voor een gratis proefles! Donderdag van 11.15-12.15 uur bij Inner Touch Tai Chi

Meer informatie: Saskia van Noort
saskia@inner-touch.nl en 038-421 9062
www.saskiavannoort.nl