Afbeelding
H van Ommen

Training 'Vind je passie'

dinsdag 12 september 2017 0:00

Druk, druk, druk! Als je mensen vraagt hoe het is, is dat bijna altijd het antwoord dat je krijgt. Het lijkt wel een soort nieuwe status geworden. Maar als je het druk hebt, kun je dan nog nadenken over hoe het echt met jezelf is? En of je bezig bent met je passie in werk en/of privé?

In de training ‘Vind je passie’ willen de trainers Marieke Dokter en Janine te Winkel juist stilstaan bij datgene waar je echt energie van krijgt. Want ook al doe je wat je goed kunt, wil dat niet zeggen dat je er energie van krijgt.

Het kan zijn dat je geen energie meer krijgt van je werk, maar het kan ook zijn dat je niet weet wat je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd. Dan is deze training iets voor jou! Jij gaat op zoek naar jouw passie hetzij in werk of privé-situatie en na deze training heb je een doel waar je vol nieuwe energie mee aan de slag kunt gaan.

De training start 1 november 2017 in de Schelleschool, bosweg 9, Zwolle Zuid. Vier bijeenkomsten op een woensdagochtend en twee individuele coachingsessies met één van de trainers. Om iedere deelnemer tot zijn recht te laten komen, wordt er gewerkt met maximaal 8 deelnemers.

Marieke en Janine zijn beide gecertificeerd trainer en coach. Zij hebben de training ontwikkeld vanuit hun passie en dat gunnen ze iedereen. Gun jij het jezelf ook? Meld je dan aan op www.ziemarie.nl of www.janinetewinkel.nl of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Bij aanmelding voor 1 oktober 2017 geldt een korting.