Afbeelding

‘Dijk van een wijk’ avond

· leestijd 1 minuut Algemeen

Voor het CDA in Zwolle, begint dit met het luisteren naar jou, het gezin, in de buurt en in de wijk. Zij willen graag horen wat er voor een Zwollenaar echt toe doet. Deze informatie willen zij graag verwerken in het verkiezingsprogramma of meenemen als aandachtspunt voor de komende jaren.

Daarom organiseert CDA Zwolle diverse ‘dijk van een wijk’ avonden in Zwolle.
De eerste wijkavond zal op donderdag 21 september in Stadshagen zijn waarna er in Zwolle Noord, Westenholte, Diezerpoort en Zwolle Zuid nog wijkavonden zullen volgen.

PROGRAMMA

Tijdens de eerste avond staat Stadshagen (en de directe omgeving) centraal. Deze avond zal in het Zonnehuis worden georganiseerd. De Zonnehuisgroep zet zich in voor mensen die door ouderdom of anderszins de regie hebben verloren en afhankelijk zijn van intensieve zorg. Deze avond zal er vanuit het Zonnehuis samen met de wijkverpleegkundige verteld worden over de zorg- en woonbehoeften in de wijk en in hoeverre dit allemaal verandert.

Daarna gaat men in gesprek over wat er verder speelt in Stadshagen en directe omgeving. Dat doet men samen met diverse betrokkenen in de wijk: de bewoners maar ook ondernemers, hulpverleners en gemeente zullen aanwezig zijn. Belangrijk daarbij is te horen wat iedereen belangrijk vindt voor zijn wijk.

Deze avonden zijn in ieder geval een kans op invloed. Iedereen krijgt de gelegenheid om onderwerpen in te brengen: denk daarbij aan wonen, zorg, verkeer, sport, onderwijs, cultuur. Alles wat bijdraagt aan het thuis gevoel. Wat moet er in de toekomst veranderen? Op deze avond zetten CDA Zwolle Stadshagen in de spotlight.

CDA heet je van harte welkom op donderdag 21 september om 19.00 uur in het Zonnehuis, Nijenhuislaan 175.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 18 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 19 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 20 uur geleden