Afbeelding
Hanneke Bloem fotografie

Voorst Makelaardij blinkt uit in persoonlijke verkoop

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Voorst Makelaardij blinkt uit in persoonlijke verkoop

Voorst Makelaardij uit Zwolle bestaat één jaar. Het was een succesvol jaar, waarin eigenaar Monja Scholing maar liefst veertig woningen verkocht. Ook begeleidde zij tien klanten naar volle tevredenheid bij de aankoop van hun nieuwe woning. Naast een laag courtage van slechts 1,1 procent schuilt het succes in haar persoonlijke aanpak en optimale bereikbaarheid. “Ik heb al heel veel positieve recensies gekregen”, zegt Monja. “Dat geeft mij alle vertrouwen om op de ingeslagen weg verder te gaan.”

Binnen Zwolle is Voorst Makelaardij vooral actief in Westenholte en Stadshagen, de eerste stappen in omliggende plaatsen zijn gezet. “Altijd kom ik eerst langs voor een gratis waardebepaling met tips voor het verkoopklaar maken van de woning”, toont Monja haar werkwijze. “Als de verkoper dan besluit met mij in zee te gaan, verzorg ik zelf de verkoopstyling. Vervolgens maakt een professionele fotograaf de meest aantrekkelijke foto's en video. Er komt een verkoopbrochure en binnen twee weken na het eerste contact kan de woning al op Funda staan. Ook toon ik de woning op mijn eigen website en start ik de promotie via social media.” Via Voorst Makelaardij is een woning meestal snel verkocht.

Betrokken en bereikbaar

Ook wie een woning wil kopen, is bij Voorst Makelaardij in goede handen. Door objectief te onderhandelen voorkomt Monja dat kopers vanuit hun enthousiasme een te hoge prijs betalen. Of het nu gaat om koop of verkoop, van begin tot eind is Monja persoonlijk betrokken en optimaal bereikbaar, ook buiten kantooruren.

Kijk voor meer informatie op www.voorstmakelaardij.nl of like op Facebook https://www.facebook.com/voorstmakelaardij