Afbeelding
Eigen foto

Open Lesavond bij theatersportgroep PeperDus

Algemeen

ZWOLLE - De Zwolse theatersportgroep PeperDus houdt op 3 oktober een open lesavond. Tijdens de open lesavond kunnen geïnteresseerden meedoen en ervaren of theatersport bij hen past.

Theatersport is een vorm van improvisatietheater. Aan de hand van verschillende games en spelvormen wordt ter plekke bedacht wat er gespeeld gaat worden. Denk hierbij aan de Lama’s, De Alpaca’s of de Grote Improvisatieshow. PeperDus is een enthousiaste en gezellige groep theatersporters, die wekelijks traint op dinsdagavond. De lessen worden deels gegeven door professionele docenten die focussen op verschillende thema’s. Naast theatersport worden ook andere vormen van improvisatie belicht. Spelplezier staat hierbij voorop, maar daarnaast is er ook veel aandacht voor verbetering van de spelvaardigheden en de onderlinge samenwerking van spelers. Per jaar zijn er een aantal wedstrijden (uit en thuis) die voor publiek gespeeld worden en het jaar wordt afgesloten met een speciaal theaterproject.

PeperDus heeft ruimte voor enkele nieuwe leden. Mensen met ervaring maar ook natuurtalenten met passie voor theatersport en durf om te improviseren zijn welkom. De open lesavond is gratis toegankelijk en wordt gehouden op dinsdagavond 3 oktober om 20.15 uur op de vaste trainingslocatie, de gymzaal van basisschool het Mozaïek in Assendorp. Om mee te kunnen doen, is vooraf aanmelden verplicht: info@peperdus.nl.

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 23 uur geleden