Drie generaties Bosma’s.
Drie generaties Bosma’s.

Najaar voordeeldagen bij Koops Bedden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Koops Bedden is erg druk geweest om de hele showroom in Wezep weer opnieuw in te richten voor het najaar. Dat betekent dat alle overtrekken van de zomercollectie zijn verwijderd en vervangen voor de nieuwe najaarscollectie.

“Tevens hebben wij diverse boxsprings, ledikanten en kasten vervangen voor nieuwe”, zegt Ente Bosma jr., die samen met zijn vader leiding geeft aan Koops Bedden. “We hebben weer onze uiterste best gedaan om zo goed en zo breed mogelijk in te kopen als het gaat om artikelen voor de slaapkamer”, vervolgt hij. “Als het bijvoorbeeld gaat over bed textiel hebben wij van alle grote merken zoals, Essenza, Van Dyck, Bedding House, Heckett/Lane, House in Style, Damai en Cinderella de gehele najaarscollectie ingekocht en stijlvol gepresenteerd in onze grote showroom. Met alles erbij zoals plaids, vloerkleden, sierkussens en badjassen om het zo sfeervol mogelijk te presenteren.”

Verder heeft Koops Bedden voor het najaar weer een collectie donzen dekbedden ingekocht als ook een nieuwe collectie kussens die de perfecte ondersteuning geeft voor nek en hoofd. “Ook hebben wij een geheel nieuwe collectie boxsprings ingekocht die je alleen bij ons kunt kopen met een geheel eigen stoffencollectie en met verschillende hoofdborden, uiteraard voorzien van heerlijk ligcomfort”, aldus Ente Bosma jr.

Tot slot heeft Koops Bedden extra aandacht gegeven aan massief houten ledikanten in diverse natuurlijke varianten, hoogtes en zelfs deelbaar te verkrijgen. De komende dagen krijgen klanten extra voordeel op dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, kussens, boxsprings, matrassen en houten ledikanten. En voor wie niet in staat is zelf naar de zaak te komen, kan worden gehaald en weer thuisgebracht.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep
(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl

(Zondags gesloten)

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden