Afbeelding

Het Wokstadion verlengt jubileumaanbieding

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Wokstadion in Zwolle breidt het assortiment uit met een Ossenhaas-spies bij de grill. En ze verlengen hun jubileumaanbieding tot 8 oktober

Het Wokstadion kent een prachtige locatie, grenzend aan het voetbalstadion van PEC Zwolle. Het wok restaurant is een herkenbaar punt voor Zwolle en omgeving. “Ik word blij dat wij onze gasten goed eten voorschotelen en dat de gasten graag weer terug komen om van ons uitgebreide buffet opnieuw te kunnen kiezen.

Dit buffet hebben we nu uitgebreid met een Ossenhaasspies bij de gril. zegt Wu,eigenaar.

“Mijn interesse voor koken had ik van jongs af aan. Een hobby die ik mij voor een deel zelf heb aangeleerd. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in diverse Chinese keukens. Nu met een eigen zaak ben ik veel minder in de keuken actief. Soms help ik mee en als onze chef-kok met vakantie is, vervang ik hem.”

Wokken in Nederland mag dan voor een groot deel op Aziatische leest geschoeid zijn, toch vindt ook Wu dat de Nederlandse smaak voor een deel terug te vinden is in zijn restaurant. “Ons culinaire avontuur begint natuurlijk in de bakermat maar de ontwikkeling naar meer werelds eten zie je ook binnen onze gerechten. Het wok arrangement met een all-in prijs voor eten en drinken blijft populair maar er komen steeds meer toevoegingen bij. De momenten dat gasten bij ons komen eten en dan verrast zijn door het grote aanbod van eten, is fijn om te ervaren. Het is niet meer alleen het Aziatische eten, het is veel meer. Ook de uitgebreide ijsbuffetten zijn een schot in de roos”, aldus Wu. Naast de populaire formule van onbeperkt eten tegen een vaste prijs biedt het Wokstadion tevens prima mogelijkheden voor een feest op maat. “En vergeet niet onze aparte ruimte met uitzicht op het voetbalveld”, voegt Wu er snel aan toe.

Tot 8 oktober kunnen de gasten nog profiteren van de jubileumaanbieding van €5,- per persoon. * dit geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Om de sfeer van het culinaire Verre Oosten te ervaren, begint voor de Zwollenaar het wok-avontuur naast het MAC3PARK stadion.

www.wokstadion.nl bel voor reserveringen 038-4525683

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30