Afbeelding

Nationale boekpresentatie in Waanders te Zwolle Hetty Crèvecoeur | Krachtvoer voor vrouwen

Algemeen

Je werkt, sport tot je een ons weegt, hebt vrienden, een relatie en doet links en rechts het huishouden. Dat klinkt als … jij! En niet alleen jij, want elke vrouw in Nederland is kampioen ballen-in-de lucht houden. Hetty Crèvecoeur (bekend van televisie) laat zien dat dit beter lukt met de juiste zorg voor je lichaam. Krachtvoer voor vrouwen is hét antwoord voor vrouwen met ballen (in de lucht -;).

Kracht meets pracht; want Hetty Crèvecouer presenteert haar boek in een van de mooiste boekhandels van Nederland: Waanders in de Broeren in Zwolle. Op 28 september organiseert de Zwolse uitgever MixCom Publish op deze plek de bruisende lancering.

Tijdens de lancering wordt Hetty geïnterviewd en zal ze haar persoonlijke ervaringen en tips delen. Ook is er de mogelijkheid om een exemplaar te kopen en te signeren. Aanmelden is helemaal gratis!

Wacht niet langer en schrijf je gratis in via: www.gezondnu.nl/boekpresentatie

WINACTIE: Onder alle aanmeldingen wordt vijf keer Krachtvoer voor vrouwen (t.w.v € 22,95) verloot. Tijdens de presentatie worden deze door Hetty uitgereikt.

Direct kopen: shop.gezondnu.nl

?Over de auteur:

Hetty Crèvecoeur (1980) is gezondheidsdeskundige en heeft een achtergrond in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. Ze is bekend van haar blogs en vlogs voor A.Vogel en is als expert regelmatig te zien bij het programma Koffietijd.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 23 uur geleden