Afbeelding
Richard Tennekes

Alle bezoekers, bedankt voor een geslaagd jubileumfeest

· leestijd 1 minuut Algemeen

BrugMedia wil alle gasten die donderdag aanwezig waren op het jubileumfeest van De Brug bedanken voor de grandioze dag. Dankzij jullie was het een geslaagd feest dat ons nog lang zal heugen. Jullie hebben niet alleen het feest, maar ook het jubileum zelf mede mogelijk gemaakt. Dankzij jullie steun en bijdrages maken wij al 25 jaar het huis-aan-huisblad waar hopelijk alle Kampenaren wekelijks op zitten te wachten.


Maanden van voorbereiding kwamen donderdag tot een feestelijk hoogtepunt in het onlangs volledig vernieuwde pand aan de Constructieweg. Gastheer Wim Schluter heette alle bezoekers op vrolijke wijze welkom, waarna zij onder het genot van een drankje bij konden praten met de directie en de medewerkers van De Brug. Een leuke gelegenheid voor de medewerkers om eens in informele setting met alle contacten bij te praten.
Fotograaf Richard Tennekes was van de partij om alle gasten op de foto te zetten. Zie het overzicht op deze pagina. Voor velen was dit niet de eerste keer dat zij voor de lens van de bevlogen freelancer kwamen, want Richard is dag in dag uit op pad om het nieuws vast te leggen. Nieuw was wellicht wel de mogelijkheid om een 3D-foto te laten maken die later om te zetten is in een enkele centimeters groot beeldje.
Rond 17.00 uur begon het officiële gedeelte. Wim Schluter interviewde directeuren Bauke Hoekstra en Johan van der Kolk over 25 jaar De Brug. Daarbij mocht een terugblik naar de tijd dat Henri Bouwmeester de Brug begon niet ontbreken. Maar een groot deel van de aandacht ging ook uit naar de toekomst.
Waar veel collega’s het tegenwoordig moeilijk hebben, doet De Brug het nog altijd goed. Mede door zich te richten op de nieuwe mogelijkheden die het internet biedt, lukt het het hoofd ruim boven water te houden. Maar spannend zijn de tijden wel. Welke ontwikkelingen liggen er nog in het verschiet en hoe kunnen wij daarop inspringen? Duidelijk is wel dat De Brug vastberaden is om ook de komende 25 jaar het huis-aan-huisblad voor Kampen en omstreken te zijn.

De Brug heeft haar gasten gevraagd om als cadeautip een bedrag te geven voor het goede doel. De Brug heeft gekozen voor het Taalpunt. Het Taalpunt helpt mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal. Annette Schol van de openbare bibliotheek Kampen was aanwezig om een korte toelichting te geven. In de loop van volgende week wordt het bedrag bekendgemaakt dat is opgehaald.

Bekijk hier de pagina met foto's.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding