Afbeelding
Sfeerimpressie door Thea van der Schoot

Jazzclub Wezep zet spotlights op Old Iezer Jazz Band 7 oktober a.s.

· leestijd 1 minuut Cultuur

Jazzclub Wezep zet spotlights op Old Iezer Jazz Band 7 oktober a.s.

WEZEP - Na het gebruikelijke zomerreces kunnen Old School Jazzliefhebbers weer hun hart ophalen op 7 oktober a.s. bij Partycentrum Coelenhage. Maar ook voor liefhebbers van stijldansen een uitgelezen moment om te genieten van deze muzikale middag. Op uitnodiging van de Stichting Jazz Noord-Veluwe –ook wel bekend als Jazzclub Wezep - zijn de spotlights deze zaterdagmiddag van 16.00-18.00 uur geheel gericht op de Old Iezer Jazzband.

De stijl van deze zeskoppige Jazzformatie is het beste te omschrijven als 'New Orleans' jazz. Het repertoire stamt uit diverse perioden van de jazzmuziek en deze band weet dit op geheel eigen wijze te vertolken. Het enthousiasme van De Old Iezer Jazz Band spat van het podium en sleept het publiek hierin als vanzelf mee. Tegelijkertijd komt de onderlinge collegialiteit van dit orkest daarbij op een mooie manier naar voren. Enkele delen van het repertoire zijn gearrangeerd. De bandleden laten zich niet in gebaande jazzpaden dwingen. Kortom, het optreden van de Old Iezer Jazz Band is levendig en de muziek elke keer weer doorspekt met originele invallen. Genieten dus. Een uitgelezen moment om de dansschoenen uit de kast te trekken. Er gaat dan ook weer volop gedanst worden door de bezoekers en tevens veelal donateurs.

Losse entreekaarten à 7,50 euro p.p. verkrijgbaar bij de kassa op 7 oktober a.s. aan de Zuiderzeestraatweg 486 in Wezep. Of beter nog: wordt donateur van de organiserende Stichting Jazz Noord Veluwe! Informeer bij de kassa naar het voordelige jaartarief waarmee u het voortbestaan van deze ideële organisatie steunt en met korting kunt genieten van alle optredens met uw ledenpas.

Kijk voor meer informatie over het donateurschap en het programma op de website: www.jazznoordveluwe.nl.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 18 apr, 13:20
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11