Afbeelding

Jury maakt halve finalisten MVO Award Regio Zwolle 2017 bekend

Algemeen

ZWOLLE - Biohorma (Elburg), Coop Koetsier (Ruinerwold), Cycloon (Zwolle), Form International (Hattem), Houtwerk Hattem en Scania Production (Zwolle) zijn uit de bus gekomen als finalisten voor de halve finale van de MVO Award Regio Zwolle.

Deze bedrijven mogen op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, hun MVO-verhaal pitchen. De officiële overhandiging van de wisselbokaal vormde het startschot van de allereerste jurybijeenkomst. Ellen Zandveld van Flokk (voormalig BMA Ergonomics), winnaar van 2015, overhandigde de bokaal aan de jury. Vervolgens was het aan de jury om een selectie te maken uit de vele aanmeldingen voor de MVO Award Regio Zwolle 2017. Het hoge niveau van de aanmeldingen maakte de keuze van de zes halvefinalisten volgens de jury lastig. De bedrijven zijn onder meer getoetst op de aandacht voor circulariteit in de bedrijfsvoering en de wijze waarop medewerkers worden betrokken bij de MVO-ambities van het bedrijf.

De MVO Award Regio Zwolle 2017 kende een recordaantal van ruim zestig nominaties. Tijdens de bijeenkomst op 10 oktober krijgen de zes geselecteerde bedrijven welgeteld drie minuten voor een inspirerende pitch van hun MVO-verhaal. Op basis van de pitches roept de jury drie finalisten uit. Bij hen legt de jury een bedrijfsbezoek af. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VNO-NCW en MKB Regio Zwolle op 11 januari 2018 wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30