Afbeelding

MELD JE AAN: Spelers avond, Docent Theater ArtEZ Zwolle!

· leestijd 1 minuut Cultuur

Ben jij/ ken jij iemand altijd al nieuwsgierig is geweest naar theater?

Heb jij/ ken jij iemand die altijd al een keertje in een (korte) voorstelling willen spelen, maar is dit er nooit van gekomen (of misschien al wel, maar krijg je er geen genoeg van)?

Dan zijn wij op zoek naar JOU!!!

Wij derde jaars van de opleiding Docent Theater ArtEZ Zwolle, zijn hard op zoek naar amateurspelers voor onze 30 minuten regies. Iedere student heeft een bewerking gemaakt van een bestaand toneelstuk die ze in de week voor de kerstvakantie: 18, 19, 20 december, eenmalig zullen uitvoeren. De verschillende bewerkingen liggen klaar, nu alleen de spelers nog!

Meer informatie, meld je dan aan voor de spelers avond op woensdag 4 oktober 2017. Dit kan je doen door te mailen naar: theatermaken3@gmail.com. Tijdens deze avond maak je kennis met de studenten, hun bewerkingen, algemene zaken als de planning, eventuele medespelers en natuurliijk of je wel of niet geinteresseerd bent.

Nog even voor de duidelijkheid: Je hoeft GEEN auditie te doen en het is toegankelijk voor alle leeftijden. Mocht je op het laatste moment toch aan willen sluiten bij de spelers avond, dan is dit natuurlijk ook mogelijk door de academie binnen te lopen en je alsnog aan te melden bij de desbetreffende bali.

Tot 4 oktober!

Adres: ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Zwolle, Rhijnvis Feithlaan 50

Tijd: 19:00

Email: Theatermaken3@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/events/299503770526304/ OF te vinden via deze trefwoorden: ArtEZ Spelers avond 2017 (Openbare groep)

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59