Afbeelding

Jublieum EDON met wedstrijd tegen oud-PEC Zwolle

Sport

ZWOLLE - Voetbalvereniging EDON bestaat dit jaar tachtig jaar en viert dat jubileum op 10 november met een wedstrijd tegen PEC Zwolle.

Dat programma staat in het teken van nostalgie, voetbal en feest. Op haar verjaardag zelf speelt EDON om half acht ’s avonds op haar gerenoveerde sportpark met nog altijd de houten doelpalen aan de Weteringkade tegen een team van oud-PEC Zwolle-spelers. De selectie van oud-PEC Zwolle is nog niet definitief, maar coryfeeën als Joost Broerse, Arne Slot, Tjeerd Korf, Art Langeler en Henk van Steeg maken wellicht deel uit maken van de selectie.

Na afloop is er gelegenheid het bestuur van EDON en haar leden te feliciteren met de verjaardag van hun club. Harry Bouwhuis presenteert ’s avonds zijn speciale EDON-editie van het Zwolsch Historisch Tijdschrift.

Op zaterdag 11 november wordt het feest eveneens groots gevierd. Alle drie de elftallen spelen een thuiswedstrijd, er is een springkussen voor de kinderen en ’s avonds viert EDON haar tachtigjarige verjaardag met een gezellige barbecue, een jaren tachtig-feest en live muziek in de houten kantine en de tijdelijke feesttent.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel graag komen: neem dan contact op met mail@edon-zwolle.nl.

Vrijdag 10 november

19:30 EDON – Oud-PEC Zwolle

21:30 EDON verjaardagsreceptie

Zaterdag 11 november

10:30 Sportpark en springkussen open

11:00 EDON 2 - IJVV 6

13:00 EDON 3 - WVF 8

16:00 EDON VR1 - WHC VR 2

18:30 Barbeque

20:00 Feestavond