Debuutalbum Joy! Singer Songwriter Joyce van Boven

· leestijd 1 minuut Algemeen

4 november komt het debuutalbum van Singer Songwriter Joyce van Boven uit.
Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

Het album krijgt de titel Joy! mee, wat vreugde betekent. De songteksten zijn door Joyce en haar man Elbert geschreven en komen voort uit persoonlijke ervaringen. Joy! bevat 10 nummers. Deze gaan over de mooie en moeilijke momenten van het leven, over gevoelens van blijdschap maar ook van verdriet en onmacht. Ervaringen die iedereen mee maakt in het leven.

Dit alles maakt het tot een puur en oprecht geheel met ruimte voor persoonlijke invulling van de luisteraar. Joyce hoopt dan ook dat deze herkenning vindt in de teksten en er steun uit haalt, maar ook geprikkeld wordt door de thema’s die worden aangehaald.

Centraal in de nummers staat de nabijheid van God door alle omstandigheden heen, en de belofte die Hij geeft van eeuwig leven in Zijn nabijheid.
Het album heeft een heel eigen stijl en gaat van prachtig gevoelige ballads naar eigentijdse up tempo aanbiddingsliederen wat het geheel tot een veelzijdig en gebalanceerd album maakt.

De officiële presentatie van het album in de vorm van een concert is op zaterdag 4 november in de Vredeskerk in Wezep en begint om 19:30.
De toegang is gratis inclusief koffie en cake. U bent van harte welkom.

Joy! is aansluitend aan de presentatie verkrijgbaar bij de verkooptafels in de hal of nu al voor te bestellen via www.joycevanboven.com onder het kopje bestellen waarna u het album na 4 november krijgt toegestuurd. De verzending is gratis binnen Nederland.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02