Afbeelding

Jubileumconcert gospelkoor Magnify wordt groots met Sharon Kips en Zandtovenaar

Cultuur

Dit jaar bestaat gospelkoor Magnify uit Zwolle 10 jaar. Om dit te vieren, geven ze op 4 november 2017 een jubileumconcert in de Verrijzeniskerk in Zwolle.

Het gospelkoor bestaat uit een groep van ongeveer 35 mannen en vrouwen uit Zwolle en omgeving die er van genieten om samen te zingen. Magnify betekent 'groot maken'. Met hun muziek willen ze God groot maken en anderen iets laten zien van Gods grootheid. Ze zingen muziek van Sela, opwekkingsliederen, maar ook eigentijdse up-tempo liederen. Het koor staat sinds april 2012 onder de bezielende leiding van dirigent Rob van Putten en wordt op de piano begeleid door Caroline van Vulpen.

Iedereen die zin heeft in een avondje uit, waarbij men kan genieten van de prachtige zang en muziek van gospelkoor Magnify, Sharon Kips en de magische kunst van De Zandtovenaar, is van harte welkom!

Dit tienjarige jubileum wordt door hen ‘groots’ gevierd. Er is een avondvullend programma samengesteld met gastoptredens van Sharon Kips, (gospel-)zangeres en winnares in 2007 van het RTL4-programma X-Factor, en Gert van der Vijver, die met zand op een lichtbak indrukwekkende voorstellingen bij de gezongen liederen kan maken. Het belooft een grandioos feest te worden en ze verwelkomen jou/jullie graag. Om zekerheid te hebben om dit mee te maken bestel je nu je kaartje(s) via de website van AT-tickets: http://www.at-tickets/magnify De entreeprijs, inclusief een consumptie, is € 12,50.