Afbeelding

Villa Tovertoren 15 jaar: Tijd voor een nieuwe naam

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Villa Tovertoren 15 jaar: Tijd voor een nieuwe naam

Al enige tijd siert de vrolijke en kleurrijke winkel Villa Tovertoren de Sassenstraat. Dit jaar bestaat de winkel 15 jaar. En dat wordt gevierd. Niet alleen met een speciale klantendag op 14 oktober, maar ook met een nieuwe naam. Eigenaresse Angelique kraandijk: "Villa Tovertoren heeft veel veranderingen doorgemaakt. Van een tweedehands speelgoedzaak zijn we veranderd in steeds meer een zaak voor ouder en kind. Mooie en duurzame dameskleding naast bijzonder speelgoed. Nèt even anders dan een gewone kleding- of speelgoedzaak. Tijd voor een nieuwe naam dus!"

De nieuwe naam wordt onthuld tijdens de speciale klantendag op zaterdag14 oktober. Klanten ontvangen die dag vanaf 15.00 tot 18.00 uur 15-20% korting op de nieuwe collectie dameskleding, een mooie goodiebag en zijn er speciale speelgoed aanbiedingen.

Toen Villa Tovertoren naar de Sassenstraat verhuisde werd er alleen nog speelgoed verkocht. Bijzonder speelgoed van hout, gezelschapspelen van oa Haba en Djeco. Zo'n 12 jaar geleden startte de eigenaresse met de verkoop van dameskleding van King louie in een hoekje van de winkel. Dit bleek een gouden greep; de dames pasten rustig een jurkje, terwijl hun kinderen in de speelhoek speelden of vast verlanglijstjes maakten voor Sinterklaas.

Inmiddels verkoopt Villa Tovertoren naast King Louie nog veel meer mooie en kwalitatieve merken, zoals Froy & Dind, Tante Betsy, Iez, Blutsgeschwister, Danefae, Who's that Girl, Le Pep, Nice Things, 4Funky Flavours, Sticks and Stones, Bakery Ladies, Halsoverkop en Clumpy's waarvan de pasvorm, draagcomfort en materiaalkeuze uitgekiend zijn.

De eigenaresse van Villa Tovertoren vindt het van belang om zoveel mogelijk "schone" kleding te verkopen. Daarom worden er alleen merken ingekocht, die zo duurzaam mogelijk werken en letten op de omstandigheden in de naaiateliers.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden