Afbeelding
Erik-Jan Berends

AH André Mulder heropent groots en modern

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een lang gekoesterde wens van André Mulder is in vervulling gegaan. Woensdag heropende hij zijn compleet vernieuwde Albert Heijn supermarkt aan de Forelkolk. “Klanten kunnen hier nu veel beter slagen.”

In feite is de ondernemer al tien jaar bezig met uitbreiding van zijn supermarkt. “Ik wilde mijn assortiment uitbreiden; ik vond het te beperkt.” Een flinke slag maakte Mulder al in juni 2015 toen hij met een grote verbouwing de overstap maakte naar Albert Heijn. Die formule heeft hij nu goed in de greep. “Die is ook goed geland in de wijk. Van meet af aan ging het goed met de koopzegels en het gebruik van de bonuskaart.” Nu kwam de kans dan eindelijk om de winkel met driehonderd vierkante meter uit te breiden. Naast uitbreiding van het assortiment over de volle breedte, beschikt AH André Mulder over de modernste zelfscanapparatuur van Nederland. “Klanten kunnen bij de paal scannen, met hun mobiele telefoon of met de handscanners bij de ingang”, legt supermarktmanager Jeroen Schreurs uit. “Met ‘scan and go’ zijn we de eerste in Nederland en we zijn bij de eerste tien winkels met de nieuwste versie apparatuur.”

Ook het gemak heeft alle aandacht gekregen bij deze metamorfose. Zo is er meer ruimte in de winkel en zijn de wagentjes geschikt voor boodschappenkratjes, waardoor steeds in- en uitpakken tot het verleden behoort. Klanten kunnen nu bovendien sparen voor servies van tv-kok Giovanni Caminita. De kok van 24Kitchen en voormalig gitarist van Marco Borsato, toont zijn kookkunsten op zaterdag 14 oktober van 14.00 tot 18.00 uur bij AH André Mulder.

Afbeelding
Auto knalt na aanrijding tegen twee bomen: Vrouw gewond Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Vallende tak door storm valt op rijdende auto: Bestuurder met de schrik vrij Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Celstraf geëist tegen Zwollenaar die jaren kinderporno verzamelde Algemeen 16 uur geleden