Afbeelding

Find your perfect jeans

Partnerbijdrages

Omdat wij als geen ander (met drie vrouwen langer dan 1,75m op de vloer) weten hoe lastig het kan zijn om de perfecte broek te vinden, staat oktober bij ons in het teken van jeans! Al voor het negende jaar op rij kun je van 11 tot en met 21 oktober je hart op halen voor ons broekenvak. We toveren de winkel om tot jeanswalhalla en halen heel veel extra voorraad in huis. Lengtematen, kleuren en pasvormen - het moet gek gaan wil je deze tien dagen niet de perfecte broek kunnen vinden.

En dat is waar we voor staan. Wij geloven dat de buitenkant bijdraagt aan de binnenkant. Je zelfvertrouwen krijgt een boost als wat je draagt staat en voelt als een huis. Met aandacht en persoonlijk advies zetten we jouw identiteit kracht bij. Daarom zijn we met nadruk geen item-sellers, maar storytellers. Wij vertellen verhalen, met als insteek van jouw kast een kloppend verhaal te maken, in lijn met wie jij bent en wat je uit wil stralen. Met een grote liefde voor kleuren, materialen en mooie merken zorgen we voor een extra duwtje in de rug - en dat doen we dus ook met broeken!

We verwelkomen je graag het hele jaar door, en speciaal deze tien dagen als je op zoek bent naar de juiste broek, met een kop koffie.

See you soon!

Team Pakhuis

Hetty, Margré en Henriët

www.pakhuisfashion.nl