Afbeelding

Theater van de Sport van Landstede is het toneel voor sportweek

Algemeen

ZWOLLE - In het Theater van de Sport - Landstede Sportcentrum – wordt in de herfstvakantie weer een sportweek gehouden. Kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar zijn in deze sportieve week welkom om te komen sporten.

Doel van de middagen is om kinderen te laten kennismaken met de sporten volleybal, basketbal en zaalvoetbal. Lekker actief zijn en een leuke middag hebben, daar gaat het om. Het programma voor deze Herfstvakantie Sportweek ziet er als volgt uit: zaalvoetbal is er op maandag 23 oktober van 14.00 tot 16.00 uur, volleybal op dinsdag 24 oktober van 14.00 tot 16.00 uur en basketbal op woensdag 25 oktober van 14.00 tot 16.00 uur.

Deelname bedraagt 2,50 euro per kind per middag, aanmelden is niet nodig. Kind(eren) die twee middagen willen komen, betalen in totaal 4 euro per kind. Voor drie dagen sporten is de bijdrage 5 euro per kind. De kinderen worden tussendoor getrakteerd op iets lekkers en krijgen na afloop een gadget cadeau.

De Sportweek is een initiatief van het Theater van de Sport - Landstede Sportcentrum - in samenwerking met SportService Zwolle, Volleybal Club Zwolle, SVI Volleybal, ZAC Basketbal, VV Voorsterslag en SVI Zaalvoetbal. De activiteiten vinden plaats in het Landstede Sportcentrum aan de Hogeland 10 in Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.landstedesportcentrum.nl.