Afbeelding

Kerst in Het Wokstadion

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wat gaan we doen met de Kerst? Het is een vraag die al gesteld wordt in veel gezinnen. Wilt u dit jaar ontspannen uit eten, waarbij er voor iedereen wat wils is? Dan kunt u nu al reserveren voor de kerstdagen. In het Wokstadion in het MAC³PARK stadion van Zwolle vindt u het bekendste wokrestaurant van de stad.

In het Wokstadion loopt u langs de vele eetkraampjes. U ruikt de geur van de heerlijke gerechten, ziet hoe de koks direct voor u het door u samengestelde gerecht gaan wokken of grillen. U kunt kiezen uit zo veel verschillende gerechten uit de oosterse keuken dat er voor iedereen wel iets is om van te smullen.

Het voorgerecht bestaat uit diverse salades, traditionele Chinese rijstafel met onder meer babi pangang, saté, foeyonghai, gebakken banaan, miniloepia’s, kerriedriehoek en sauzen. Uiteraard ontbreken de soepen ook niet. Voor de kinderen zijn er patat en andere snacks.

'Vergeet u vooral niet ruimte over te laten voor het heerlijke dessert en vruchten buffet. Die bestaat uit allerlei soorten ijs en vruchten en wordt aangevuld met diverse soorten gebak en verse slagroom.'

Reserveer nu vast voor Eerste en Tweede Kerstdag

Volwassenen € 37,50 p.p

Kinderen vanaf 2 jaar € 2,50 per levensjaar

U kunt met Kerst komen eten in de volgende tijdsblokken
15:30-18:00 18:30-21:00
16:30-19:00 19:30-22:00

Bij het Wokstadion kunt u gratis parkeren

In het Wokstadion betaalt u voor dit Kerstarrangement een vaste prijs voor twee en half uur lang onbeperkt genieten van de heerlijkste gerechten inclusief frisdrank, bier , wijn en koffie en thee.

Bij binnenkomst begeleidt uw gastvrouw u en uw gasten naar uw tafel en geeft u uitleg over de vele mogelijkheden.

Heeft u nu al zin om het restaurant te bezoeken? Dat kan. Vanaf € 26,00 per persoon kunt u al gezellig eten incl de drankjes. Bel daarom snel met Het Wokstadion 038-4525683

Oudejaarsdag 31 december zijn wij geopend tot 20.00 uur. Nieuwjaarsdag zijn wij gewoon GEOPEND!