Gratis Masterclass Storytelling in Stadkamer
Gratis Masterclass Storytelling in Stadkamer Nicky Corts

Gratis Masterclass Storytelling in Stadkamer

Algemeen

Online Speechacadamy biedt gratis les aan:

Masterclass over Storytelling in de Stadkamer

ZWOLLE – De Online Speech Academy uit Zwolle organiseert samen met publiciteitscoach Nicky Corts van Nickypent.nl een gratis masterclass ‘Hoe overtuig je iemand met een goed verhaal?’. Het evenement vindt plaats in De Stadkamer in Zwolle op dinsdag 7 november van 13 tot 14:30 uur.

Corts legt uit waarom verhalen belangrijk zijn als je andere mensen wilt raken. Hoe kies je verhalen die mensen overtuigen? Hoe vertel je ze zo dat mensen aan je lippen hangen? En hoe gebruik je verhalen om klanten te krijgen in je bedrijf?

De masterclass is een onderdeel van een betaalde training van de Zwolse Marije Wielenga. Zij is Nederlands Kampioen speechen en helpt professionals en bedrijven met (het geven van) authentieke presentaties.

Wielenga vindt verhalen vertellen zo belangrijk dat ze deze masterclass niet alleen voor haar cursisten, maar voor iedereen aanbiedt.

De Online Speechacademy is een training van drie maanden voor professionals die regelmatig presentaties geven en dit naar een hoger niveau willen tillen. Uniek aan het traject is de combinatie van online- en offline leren. En het gebruik van Virtual Reality. Wielenga is naast presentatietrainer ook dagvoorzitter.

Belangstellenden kunnen hier terecht voor meer informatie en het bestellen van een kaartje: www.marijewielenga.nl/masterclass-storytelling. Inloop is vanaf 13 uur, om 13:15 uur begint de Masterclass.