Afbeelding

WOrkshop 'eten zonder diëten'

· leestijd 1 minuut Algemeen

Je wilt gezonder eten. Omdat je energieniveau een opkikkertje kan krijgen. Je last heb van vage klachten die je vroeger nooit kende. Of omdat je worstelt met je geicht. Maar door alle tegenstrijdige informatie die je krijgt, zie je door de bomen het bos niet meer. Wat is er nu WEL en wat is er NIET gezond.

‘Bij mij melden zich veel vrouwen die het bovenstaande ervaren’, vertelt Willieanne van der Heijden. Ze is foodcoach (www.tijdvoorpauze.nl) en richt zich op 40+ vrouwen die verlangen naar meer energie, een gezond lijf en een passend gewicht.

‘Na de veertig wordt het echt lastiger om fit te blijven met een gezond gewicht. En dat is iets wat iedereen graag wil. Voldoende energie hebben voor alles wat je wilt doen. Volop kunnen genieten van je werk, je gezin, je vrienden en familie. Leuke kleding kunnen dragen. Dat soort dingen’ vervolgt Willieanne.

‘De moed zakt bij veel van mijn klanten in de schoenen bij de gedachte aan weer een of ander dieet. Of nog erger, honger lijden. Altijd voor jezelf apart moeten koken. Want je gezin ziet je aankomen. En dan na maanden afzien ontdekken dat je binnen een paar weken weer terug bent bij af. En dat wil niemand.’

Voor deze groep vrouwen heeft Willieanne van der Heijden een workshop ontwikkeld. ‘Eten zonder diëten’.

Gedurende een halve dag neemt ze de doelgroep mee in de zeven basisstappen van gezond eten. Dat het erom gaat wat je wel eet in plaats van wat je niet eet. Na deze ochtend wandelen de deelnemers naar buiten met een stappenplan waarmee ze zelf thuis aan de slag kunnen.

De workshop vindt plaats op vrijdag 17 november van 9.30 tot 12.30 uur te Dalfsen.

De kosten bedragen € 49- pp.

Interesse? Geef je dan op via de link http://www.tijdvoorpauze.nl/workshop_eten_zonder_dieten/

Of stuur een mail naar contact@tijdvoorpauze.nl