Afbeelding

Heavy Stuff biedt stoere industriële items voor binnen en buiten

Partnerbijdrages

“Let op, de winkel is nog een stuk groter hoor”, maakt Sonja Feberwee van Heavy Stuff haar klanten opmerkzaam. De karakteristieke winkel aan de Assendorperstraat 48 staat vol oude, stoere industriële items, zowel voor interieur als exterieur.


Klanten doen er goed aan regelmatig binnen te lopen, want het aanbod wisselt erg snel. Feberwee, altijd al geïnteresseerd in het hergebruiken van materialen, begon in 2015 met een winkel aan de Sassenstraat.
Sinds september 2016 is ze gevestigd aan de Assendorperstraat. “Er is een groot publiek dat de waarde ziet van oude materialen”, vertelt ze. Klanten vinden in de winkel een enorme diversiteit aan artikelen als fabriekslampen, schoolkaarten, neon-letters, oude werkbanken en tafels. “Hoge tafels met werkplaatskrukken zijn hip tegenwoordig en een neon-letter als eye-catcher in de woonkamer is erg populair”, weet Feberwee uit ervaring. De voorraad is afkomstig uit diverse Europese landen, maar ook gewoon uit Zwolle. “Zo heb ik onder meer kasten uit een Duits marineschip, maar had ik ook spullen uit ziekenhuis De Weezenlanden. Je kunt zeggen dat het gebruik van doorleefde materialen niet meer is weg te denken in de huidige woontrend.”


Heavy Stuff is geopend op donderdag van 14.00 tot 21.00 uur, vrijdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op koopzondagen.
Volg Heavy Stuff voor het nieuwste aanbod ook op Facebook en Instagram.


Heavy Stuff
Assendorperstraat 48
8012 CA Zwolle
www.heavystuff.nl