Afbeelding

Zaterdag 4 november Open Demodag bij Cartridge Europe Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Cartridge Europe Zwolle werkt op diverse manieren mee aan een schoner milieu. Het belangrijkste is het vullen van cartridges voor inkjets en laserprinters. Dit betekent, dat er ongeveer 25.000 cartridges niet weggegooid worden, maar opnieuw gebruikt worden.

De maand van het hervullen

Om mensen bewust te maken van de mogelijkheden om zelf verschil te maken houdt Cartidge Europe Zwolle de komende tijd de ‘maand van het hervullen’. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen op het gebied van inkt en hervullen.

Open Demodag

Zaterdag 4 november kan iedereen van 10:00 tot 17:00 uur vrijblijvend komen kijken bij Cartridge Europe Zwolle. Onder het genot van een hapje en drankje kan het publiek een kijkje achter de schermen nemen, om zelf te zien hoe het hervullen in zijn werk gaat. Ook andere zaken, zoals welke speciale inkt hiervoor wordt gebruikt, wat er gebeurt met de oude cartridges en welke strenge kwaliteitseisen Cartridge Europe zichzelf oplegt zijn worden uit de doeken gedaan.

Wie tijdens de open demo dag hervul of eigenmerk cartridges koopt maakt kans op mooie prijzen, zoals een jaar lang gratis printen of een nieuwe Canon printer.

Naast dat Cartridge Europe zich richt op inkt, kunt u bij de vestiging Zwolle ook terecht voor diverse andere artikelen. Zo hebben ze diverse printers in het assortiment, is er keuze uit vele soorten papier verpakt in diverse aantallen, en kunt u er ook nog eens terecht voor kantoorartikelen. In de printshop kan worden geprint tot maarliefst A0 formaat.

Cartridge Europe Zwolle
Assendorperstraat 166
8012 CD Zwolle

www.cartridge-europe-zwolle.com

Cartridge €urope Zwolle Inktcartridges, Tonercartridges en Hervullen from Cartridge Europe Zwolle on Vimeo.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 7 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 8 uur geleden