Afbeelding
stock.xchng

Beurs voor tweedehands speelgoed in de Stinskerk

Algemeen

WESTENHOLTE - De werkgroep Beurzen van wijkvereniging WVF heeft voor het weekend van 3 en 4 november een tweedehands speelgoedbeurs georganiseerd.

Belangstellenden kunnen op vrijdagavond 3 november tussen 18.30 en 19.30 uur speelgoed (ook kinderboeken) inleveren bij De Stinskerk aan de Westenholterweg 19. Het speelgoed wordt gecontroleerd (en eventueel getest/geteld) in het bijzijn van de indiener(s). Op zaterdagochtend 4 november wordt het speelgoed op de beurs verkocht tussen 09.30 en 10.30 uur. Via onderstaand mailadres kan men een code aanvragen om speelgoed in te brengen. Daarna ontvangt men informatie over de werkwijze en instructies voor het inbrengen, coderen en prijzen van het speelgoed.

Van de opbrengst van het verkochte speelgoed is 80 procent voor de inbrenger en 20 procent voor de wijkvereniging ter dekking van de onkosten. Zie voor meer informatie de website www.wijkverenigingwvf.nl onder werkgroep Beurzen.

Voor het goed laten verlopen van de beurs heeft de organisatie vrijwilligers nodig. Zonder vrijwilligers wordt de beurs afgelast. Belangstellenden kunnen zich aanmelden om op 3 en/of 4 november te helpen door een mail te sturen naar onderstaand mailadres. Vrijwilligers mogen voorafgaand aan de beurs al enkele stuks speelgoed kopen. Het mailadres van de werkgroep Beurzen WVF luidt beurzen@wijkverenigingwvf.nl.

Op de beurs kan niet gepind worden en biljetten van 50 euro worden niet geaccepteerd.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13