Nieuwe eigenaren conceptstore 101winkels in Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vanaf 1 november 2017 zijn Mathilda Hoornstra en Cynthia Lokate de nieuwe eigenaren van conceptstore 101winkels aan de Nieuwstraat in Zwolle. De winkel in Zwolle bestaat inmiddels drie jaar en is een drukbezochte winkel met een groot aanbod van onder andere unieke, duurzame cadeaus, kaarten, mode, woonaccessoires, sieraden, edelstenen, kunst en biedt ruimte voor workshops.

Mathilda en Cynthia wonen in Zwolle en hebben beide ervaring in de detailhandel. “Na jaren met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de detailhandel, is het nu tijd om op eigen benen te gaan staan”. Cynthia: “Mathilda heeft gewerkt op de inkoopafdeling van diverse retailers en ik als shopmanager in een kledingzaak in Zwolle en Meppel. Ze vervolgt: “Daarnaast hield ik me ook bezig met de inrichting van de winkel en de etalages. Volgens mij is de combinatie van onze kennis en kunde een mooie bundeling van krachten”. Op woensdag 1 november staan de nieuwe eigenaren voor de eerste keer in de winkel. “Wij nemen de winkelformule in de basis over, maar geven er een eigen draai aan. Zo kopen we ook zelf producten in om te komen tot een veelzijdig aanbod. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar een (startende) ondernemer voor onze professionele keuken op de eerste verdieping”.

Over 101winkels

Conceptstore 101winkels brengt merken, producten en ondernemers bij elkaar. Het is opgericht met als doel om ondernemers de kans te bieden om hun eigen producten en of merk te tonen in een fysieke winkelruimte. Klanten krijgen zo een gevarieerd aanbod van handgemaakte en unieke producten. Ondernemers kunnen zich aanmelden via de website 101winkels.com.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 7 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 8 uur geleden