Gerald Sibon verzorgt gasttraining VV Berkum VR3

Sport

Op woensdag 1 november verzorgt Gerald Sibon een gasttraining aan Vrouwen 3 van VV Berkum. De training van de oud-topspeler van onder meer sc Heerenveen begint om half negen op de mini-arena. Iedereen is welkom om te komen kijken naar de tips en trucs die deze oud-profvoetballer geeft.

Hoofdsponsor Arjan Broekman van Grand Café het Wijnhuis heeft het initiatief genomen voor deze training. Arjan organiseert regelmatig iets leuk voor de voetbalsters. Afgelopen zaterdag stonden er voor de dames bijvoorbeeld overheerlijke aardbeien klaar voorafgaand aan de wedstrijden.

Ook regelde hij afgelopen zomer een compleet trainingsweekend voor de VV Berkum vrouwen bij de KNVB in Zeist. Onlangs werden in de kantine herinneringen opgehaald aan dit weekend. De voetbalsters trakteerden Arjan op een prachtig fotoboek en Arjan had een mooie fotocollage laten maken die een prominente plek heeft gekregen in de kantine van VV Berkum.

“Ik hoop dat ik hiermee velen kan inspireren om het damesvoetbal wat serieuzer te nemen. Eén van de voornaamste redenen dat ik de dameselftallen sponsor, is dat het enthousiasme en fanatisme van de dames me zeer aanspreekt. Daar doe ik het voor”, zegt Arjan.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59