Afbeelding

DEEN werkt voor het tweede jaar samen met (sterren)restaurants

Partnerbijdrages

In navolging van een geslaagde actie in 2016, loopt ook dit najaar een mooie restaurantactie lopen bij supermarkt DEEN. Klanten kunnen zegels sparen voor 25 procent korting op een gangenmenu bij één van de veertien deelnemende restaurants.

De restaurantactie is gekoppeld aan het sparen voor MasterChef pannen en mengschalen. Gedurende acht weken ontvangen klanten een spaarzegel bij iedere 5 euro aan boodschappen én bij wekelijks wisselende actieproducten. De volle spaarkaart met vijftien zegels kan worden ingeleverd voor een MasterChef pan of mengschaal, maar ook voor een gangenmenu bij een restaurant in de buurt.

“Bij een merk als MasterChef denk je al snel aan de ‘MasterChefs’ in je eigen regio. Rondom onze winkels zitten heel goede restaurants, zowel zaken met een ster als met een BIB Gourmand. Hoe fantastisch is het dat we deze twee samenbrengen in deze actie? Al deze restaurants staan voor hoge kwaliteit en verse, heerlijke producten, waar mogelijk uit de eigen streek. Precies hetzelfde als wat wij ook belangrijk vinden”, aldus Joost Deen.

Klanten kunnen tot en met 23 december 2017 zegels sparen. In de winkels van DEEN ligt een speciale restaurantgids én recepten waarmee iedereen zelf kan koken als een MasterChef. De volle spaarkaart kan men tot en met 28 februari 2018 inleveren bij de deelnemende restaurants. Kijk voor de voorwaarden op de spaarkaart, deen.nl of in de restaurantgids.