Afbeelding

Fakkert Electronica viert 50-jarig bestaan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vanuit Zwolle en wijde omgeving komen mensen al jaren naar Fakkert Electronica aan de Thomas a Kempisstraat 126-128. Zowel doe-het–zelvers als bedrijven vinden hier al hun elektronicabenodigdheden. Het vijftigjarig bestaan is reden voor een feestje.

“Op 2 oktober 1967 startten mijn ouders de winkel aan de Thomas a Kempisstraat op nummer 86. Mijn vader leverde scheepselektronica voor binnenvaartschippers en breidde het uit met elektronica voor particulieren en bedrijven”, vertelt eigenaar Michel Fakkert. In 1970 verhuisde de winkel naar de Thomas a Kempisstraat 126. Na het afronden van zijn studie in 1990 ging Fakkert bij zijn ouders aan de slag. Tijdens een grote verbouwing in 1996 werd het woonhuis op nummer 128 bij de winkel aangetrokken. In 1999 nam hij met zijn zwager Marcel Wilke de winkel over. Samen met medewerker Darian vormen zij nu het gezicht van Fakkert Electronica. “We krijgen klanten vanuit heel Nederland”, vertelt Wilke. “Ook bedrijven komen bij ons langs voor specialistisch materiaal en de winkel is makkelijk bereikbaar ook vanaf de A28 en parkeren is gratis.” Klanten kunnen bij Fakkert Electronica terecht voor elektronicaonderdelen als weerstanden, transistoren en ic’s, maar ook gereedschappen ervoor. Verder vinden klanten er allerlei soorten aansluitkabels voor het aansluiten van apparatuur als ook batterijen, beveiligingscamera’s, (LED) verlichting en (disco) licht- en geluidsapparatuur. Kijk daarvoor ook op de vernieuwde webshop.

Klanten kunnen van 30 oktober tot en met 4 november 2017 profiteren van diverse aanbiedingen. Zie hiervoor de advertentie elders in deze krant. Of kom naar de winkel en stap gewoon eens binnen.

Fakkert Electronica

Thomas a Kempisstraat 126-128

8022AC Zwolle

www.fakkert-electronica.nl

info@fakkert-electronica.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 4 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 5 uur geleden