Afbeelding

Korte berichten vinden hun weg naar nieuwe servicepagina

Partnerbijdrages

BrugMedia blijft zich ontwikkelen. De uitgever van deze krant investeert voortdurend in kwaliteit en dat resulteert in zeer goed gelezen huis-aan-huis kranten.

Binnenkort verschijnt in alle edities van BrugMedia een servicepagina. Dit is een nieuwe, overzichtelijke pagina met een aantal vaste onderdelen en rubrieken. Veel van deze inhoud is ook terug te vinden zijn op onze websites. Zo zijn lezers altijd en overal op de hoogte en zo wordt ook de (gratis) rubriek ‘weekenddiensten’ op die servicepagina geïntegreerd. Maar slechts spoedeisende hulp – huisarts, tandarts, verloskundige, apotheek en dierenarts – worden daarin kort vermeld.

Ontelbaar veel zorginstellingen hebben de weg naar BrugMedia gevonden, waaronder verloskundigen, kraamzorg, thuiszorg, kinderopvang, dierenbescherming, verslaafdenzorg en maatschappelijk werk. Het aanbod is de afgelopen jaren zo uitgedijd dat er onevenredig veel beslag op redactionele ruimte wordt gelegd. Daardoor moest BrugMedia helaas regelmatig instellingen teleurstellen omdat er simpelweg geen ruimte meer was. Met de nieuwe servicepagina wil ze beter aansluiten op de doelgroep.

Wie vermelding van de bereikbaarheid van zijn of haar instelling in één van de kranten en/of websites van BrugMedia op prijs stelt, kan tegen een kleine investering een vermelding krijgen. De binnendienst geeft graag meer informatie over de mogelijkheden. Belt daarvoor, geheel vrijblijvend, (038) 337 00 52 of (038) 337 00 58.