Gratis winterinspectie bij Autobedrijf Bert Wieten

Partnerbijdrages

Het is tijd om de auto voor te bereiden op de winter. Bij Autobedrijf Bert Wieten, specialist in Hyundai én specialist in occasions, wordt daarom op vrijdag 3 en zaterdag 4 november de jaarlijkse gratis winterinspectie gehouden.

Welk merk auto men ook rijdt, iedereen is die dagen welkom in het bedrijf aan de Boeierweg 11 in Zwolle: op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. De auto wordt dan op tal van punten gecontroleerd. Een afspraak maken is niet nodig.

De gratis winterinspectie wordt omlijst met meerdere acties en ook zijn in de showroom enkele standhouders aanwezig waarbij het, terwijl de auto wordt geïnspecteerd, goed toeven is. Kaashuis Volle Pond zorgt voor het smaakvolle gedeelte, de mensen van Jemeko schoonmaakartikelen geven demonstraties van hun producten en voor wie zich wil oriënteren op een fraaie tweewieler is Maandag’s Rijwielhandel van de partij.

Verder zijn er deze dagen prijzen te winnen en krijgen degenen die hun auto winterklaar laten maken een leuk cadeau aangeboden. Extra aandacht vraagt Autobedrijf Bert Wieten voor de ‘goede doelactie’ voor Cliniclowns. Deze organisatie viert het 25-jarig bestaan en zorgt met leuke clownoptredens, onder meer in de Isala klinieken Zwolle, voor een aangenamer verblijf voor zieke kinderen.

Autobedrijf Bert Wieten

Boeierweg 11

8042 PV Zwolle
(038) 421 21 28
www.bertwieten.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 6 uur geleden