Afbeelding
Paul van der Wal Fotografie

Bijeenkomst Open Coffee Zwolle op 8 maart over offertes

woensdag 1 november 2017 0:00

ZWOLLE- Tijdens de Open Coffee van 8 november Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3, 8021 WB Zwolle kunnen ondernemers en zelfstandigen aan de slag met offertes.

Hoe maak je een offerte? Waar heb je goede ervaringen mee? Waar ben je mee gestopt? En waar heb je nog vragen over?

Iedereen kan zelf een offerte meenemen en het team Open Coffee zorgt ook voor een paar voorbeelden. Na tienen gaan de offertes aan de kant en kan er vrij genetwerkt worden. De inloop voor de bijeenkomst is vanaf 8.30 uur. Het programma start om 9.00 uur, na 10.00 uur vrij netwerken.

De Open Coffee is een wereldwijd netwerkconcept voor ondernemers, zzp’ers en professionals dat is begonnen in Londen. De eerste Nederlandse bijeenkomst was in 2007 in Amsterdam. In de afgelopen jaren zijn er over het hele land Open Coffees opgericht.

Netwerken
Het Open Coffee netwerk in Zwolle is een van de grootste in Nederland. Elke tweede woensdag in de maand komen 50 tot 100 ondernemers bij elkaar om kennis te delen en te netwerken. De bijeenkomsten wisselen maandelijks van locatie.

Lid worden van de Open Coffee is gratis en kan via: www.opencoffeezwolle.nl, maar ook niet-leden kunnen de bijeenkomsten te bezoeken.